Bliv Frivillig

KULTURFESTEN på Frøbjerg Bavnehøj

16.-19. juni 2022

Vil du gerne være frivillig til Kulturfesten? 

Kulturfesten er en frivillig drevet kulturfest arrangeret af Assens Kommunes kulturliv sammen med Assens Kommune og Udvikling Assens. Vi har brug for ca. 400 frivillige til at hjælpe med at afvikle kulturfesten i de 4 dage Kulturfesten løber over.

Vi har brug for frivillige til mange forskellige opgaver. Det kan både være at stå i bar og sælge øl og vand, sørge for at der ikke ligger skrald på området, eller sikre at alle, der kommer i bil finder en god parkeringsplads.

 

Hvad får du til gengæld for din frivillige indsats?

Alle frivillige vil få en t-shirt, et måltid mad pr. vagt samt fri vand og drikke mens man er på vagt. Alle frivillige der tager to vagter eller mere, vil få en valgfri billet til en af kulturfestens betalingsaktiviteter.

 

Her kan du tilmelde dig som frivillig

Vi anvender systemet smartplan til at organisere jer frivillige. I systemet kan du let registrere dig og hvilke opgaver du ønsker at udføre, og hvilke konkrete vagter du ønsker at hjælpe med. Pt. kan du kun skrive dig op. Når vi har det endelige antal frivillige, vil vi kontakte dig, så du kan gå ind og vælge dine vagter.

Vi ser frem til at skabe kulturfesten sammen med dig.

Kulturfesten på Frøbjerg Bavnehøj - animation af ikoner
Kulturfesten på Frøbjerg Bavnehøj
Kulturfesten - billede i header på mobil
Halvmarathon til Kulturfesten på Frøbjerg Bavnehøj

Sponsorer

En stor tak til

Fynske Bank logo
NordeaFonden logo
Skip to content